Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

E-mail cím
Jelszó
Emlékezzen rám

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MÁR 22 000 FT FELETTI LAKOSSÁGI MEGRENDELÉS ESETÉN!

A Vevő a szamartejkozmetikumok.hu tárhelycímen a Szamártej Kozmetikumok webshop képernyőjén megjelenő megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja és magára kötelezőnek ismeri el jelen Webáruház vásárlási és szállítási feltételeit valamint azt, hogy az elküldött megrendelést követően és e-mail-ben vagy telefonon történő visszaigazolás után adásvételi és szállítási szerződés jön létre Vevő és Eladó között, amely fizetési kötelezettséggel jár Vevő részéről. Az Eladó fenntartja a jogot magának arra, hogy jelen Feltételeket bármikor, a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül módosítsa. Jelen feltételek 2014. 06. 13-tól hatályosak.


15 000 Ft lakossági megrendelés felett belföldön a házhozszállítás INGYENES!

Ezen összeg alatt a kiszállítás díja CSAK 1200 Ft.


Tisztelt kozmetikus, sminkes kolléga, viszonteladó!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, elküldjük kedvező nagykereskedelmi árainkat és kérje hírlevelünket, hogy értesüljön az akciókról a hivatalos forgalmazótól!

Viszonteladóknak bruttó 25.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS!


Külföldi megrendeléseket is fogadunk!

Kérjen felvilágosítást a fizetési és szállítási feltételekről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 914 5075 és a +36 30 670 7072 telefonszámon.

Thank you for visitng our webshop. Please kindly submit your request or order via an email to Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. and we will come back to you with our quotation together with the postal fees for your country. You can view the items you are interested in using our webside menu „Termekek / Products”. Prices are in HUF (Hungarian Forints) and include 27% VAT. VAT is excluded for companies that are registered abroad. Current rate 1 EUR=300 HUF.

Küldje el e-mail-ben kérdéseit vagy megrendelését (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és mi hamarosan elküldjük Önnek árajánlatunkat a legkedvezőbb szállítási költséggel. Áraink a 27%-os forgalmi adót tartalmazzák. Céges megrendelését kedvező áron és a 27%-os áfa tartalom nélkül teljesítjük.


Megrendelés

A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.
A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza.
A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!
Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma a megrendelés megerősítése előtt bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők.
A megrendelési folyamat bármikor megszakítható.

A megrendelés az alábbi lépésekből áll:

A jobb felső sarokban lévő "Kosár" gombra kattintva indíthatja el a kiválasztott, kosárba helyezett termékek megrendelését. 
A "Pénztár" oldalon megtekintheti megrendelésének részleteit és értékét, módosíthatja a megrendelt mennyiségeket, illetve törölhet is termékeket.  

Szállítási és fizetési mód választása

Ebben a lépésben kiválaszthatja a kívánt szállítási és fizetési módot. Lehetősége van házhozszállítást választani, illetve személyesen is átveheti a megrendelt termékeket. Fizethet banki átutalással vagy átvételkor készpénzben is.

Regisztráció és bejelentkezés

Amennyiben Ön már regisztrált vásárlónk, de nincsen bejelentkezve, ebben a lépésben bejelentkezhet (ha már korábban bejelentkezett, ez a lépés kimarad).
Amennyiben Ön még nem regisztrált vásárlónk, ebben a lépésben adhatja meg személyes adatait és számlázási címét. Kérjük, töltsön ki minden csillaggal (*) jelzett mezőt. 
Amennyiben Ön már be van jelentkezve, ebben a lépésben kiválaszthatja, milyen számlázási és szállítási címet kíván használni, és akár újat is rögzíthet.

Megrendelés elküldése

Amennyiben minden szükséges mezőt kitöltött, kérjük, tekintse át újra a megrendelését, és amennyiben mindent rendben talált, kattintson a Fizetés gombra a megrendelés elküldéséhez.


Fizetés és szállítás

A megrendeléskor a PÉNZTÁR oldalon választhat szállítási és fizetési módot!

Szállítás futárral 

A megrendelt termékeket 5 munkanapon belül a megadott címre futárszolgálattal eljuttatjuk Önnek. Amennyiben a "Fizetés átvételkor" fizetési módot választotta, a termékeket mint utánvétes csomagot küldjük el Önnek. A megrendelt termékek ellenértékét ebben az esetben a szállító cég munkatársának kell készpénzben kifizetni. Lehetőség van előre átutalással történő fizetésre is, ebben az esetben a vásárlás ellenértékét bankszámlánkra kérjük átutalni. A megrendelt termékeket az utalás beérkezését követően küldjük el.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12010635-01517327-00100007
A szállítási díjat 15 000 Ft felett átvállaljuk, ez alatt a csomag szállítási költsége 1250 Ft, amely tétel a számlán szerepelni fog. 

Személyes átvétel 

Lehetőség van személyes átvételre, amellyel így a szállítási költség megtakarítható. Ebben az esetben előre utalással kell kifizetni a termékek árát a megadott számlaszámra, ekkor az összeg beérkezése után lehet átvenni a termékeket, vagy lehetőség van a helyszínen készpénzben fizetni.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12010635-01517327-00100007

Az átvétel helye: 
Pomáz, Árpád fejedelem út 14. Astero Szépségszalon, hétfőtől péntekig 8-20 óráig, szombaton 9-13 óráig.


Elállás

A Vevő az Eladóval kötött szerződéstől, 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette.

A Vevő nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a csomagolást a Vevő felbontotta és a terméket már használta. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. A Vevő az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszaszállítás során a kárveszély Vevőt terheli, ezért javasoljuk a termék biztonságos csomagolását. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek.

Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót: 

Kozmetikumok és higiéniai termékek esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Áraink bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót.


Személyes adatok biztonsága

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.
A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám -, amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

 

További információ: Adatkezelési tájékoztató